De Stam (18 jaar en ouder)

Wie, Wat, Wanneer

 De stam bestaat uit alle leden van de Zwolschezeeverkenners die 18 jaar of ouder zijn. De stam komt in principe elke eerste zaterdagavond van de maand samen op het troeplokaal.  De opkomst dagen en tijden zijn in de agenda van de Zwolschezeeverkenners terug te vinden. Bij de stam draait het om gezellig samen zijn. De opkomsten zijn afwisselend tussen zeer actief, creatief of heel rustig. Enkele voorbeelden van opkomsten zijn: een greppeltocht, een pub quiz, primitief bakken of een smokkelspel in het bos. De stam heeft elk jaar een stamweekend. De opkomsten en het stamweekend worden altijd buiten opkomst tijden van jeugdleden georganiseerd. Naast de eigen opkomsten ondersteunt de stam de leiding als deze hulp nodig hebben. Ze helpen met groepsactiviteiten en bij de organisatie van de bakswedstrijden.

Boten

De stam heeft zelf geen boten. Wel kunnen er altijd boten en kano’s geleend worden van de verkenners en dolfijnen. Een aantal stamleden heeft wel zelf een (zeil)boot.

Hoe wordt ik lid van de stam

Om lid te worden van de stam van de Zwolschezeeverkenners zijn een aantal voorwaarden verbonden. Je moet lid zijn van de Zwolschezeeverkenners.  Indien je geen lid bent moet je in het verleden lid zijn geweest en minimaal verkenner zijn geweest. Opnieuw lid worden van de Zwolschezeeverkenners is verplicht.

Als je vragen hebt of je wil een keer langskomen, neem dan contact op met Mirjam Selhorst(06-13211992).